web shop

Za svaku narudžbu u vrijednosti  iznad 750 kuna osiguravamo besplatnu dostavu,

za narudžbe u vrijednosti niže od 750 kuna i van Hrvatske trošak dostave je o trošku kupca prema cjeniku tvrtke koja obavlja uslugu dostave.

Trajanje dostave uobičajeno traje od jednog do tri radna dana, unutar Hrvatske,

nekoliko dana do eventualno desetak dana može potrajati samo u izvanrednim slučajevima neuobičajene gužve i izvanrednog zastoja  prometu izazvanih raznim nepovoljnim utjecajima.

Nakon narudžbe proizvod koji ste naručili i platili zajedno sa računom se dostavlja na vašu adresu.Ukoliko se radi o usluzi ili proizvodu i usluzi zajedno dogovara se  termin dolaska na vašu adresu.

Račun je sastavni dio isporučenog proizvoda i usluge, račun se izdaje na osnovi uplate i isporučuje zajedno sa proizvodom i uslugom.

Elektrotehnika i elektroinstalacije

Nije uvjet imati projekt elektroinstalacije, iako je poželjno,  ako potrebna je nadogradnja ili izvedba elektroinstalacije moguće je naknadno izraditi dokumentaciju.

Da, u potpunosti će biti u skladu sa tehničkom normom i standardom.

Da jamstvo je i atest elektroinstalacije, za koju se ispitivanjem dokazuje da je tehnički ispravna.

Period u prvom redu ovisi o veličini objekta i o ostalim radovima koji su potrebni da bi se izgradio objekat jer izvedba elektroinstalacije ide u skladu sa svim ostalim radovima,  rok izvedbe je sastavni dio ponude.

Antenski sustavi

Zelena energija